طرز تهيه كباب قفقازي
كباب قفقازي مانند كباب بختياري از تركيب گوشت قرمز و مرغ تهيه ميشود و بسيار پرطرفدار است.
كباب قفقازي يكي از كبابهاي خوشمزه و معروف است كه اصالت آن به قفقاز برميگردد. اين كباب را به راحتي و با كمي حوصله ميتوان در منزل درست كرد. براي آشنايي با طرز تهيه كباب قفقازي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه كباب قفقازي :
گوشت گوساله: نيم كيلو
سينه مرغ: نيم كيلو
فلفلدلمهاي: ۴ عدد
پياز: ۲ عدد
كره: ۵۰ گرم
ماست چكيده: نصف ليوان
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه كباب قفقازي :
پيازها را خلالي خرد كنيد و در كاسه بريزيد؛ سپس روغن زيتون، ماست چكيده ، نمك و فلفل را به آن افزوده و مخلوط كنيد.
گوشت مرغ و گوساله را به اندازه جوجه كباب خرد كرده و به مواد درون كاسه اضافه كنيد. مواد را با دست زير و رو كنيد تا به همه جاي گوشت برسد.
روي در كاسه سلفون بكشيد و دو ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشتها نرم و طعمدار شوند.
فلفلدلمهاي را به صورت تكهاي براي سيخ كردن خرد كرده و كنار بگذاريد.
پس از دو ساعت، كاسه را از يخچال بيرون بياوريد و گوشتها را سيخ كنيد. براي سيخ كردن به ترتيب يك تكه گوشت قرمز، يك تكه فلفلدلمهاي و يك تكه گوشت مرغ بگذاريد. به همين ترتيب تمام سيخها را پر كرده و كنار بگذاريد.
زغالها را به صورت يكدست در منقل بگذاريد و روشن كنيد. سيخها را روي منقل بچينيد و به صورت مداوم بچرخانيد تا كبابها به صورت يكدست پخته شوند.
با مخلوط كردن زعفران دم كرده و كره آب شده سس كره درست كنيد و در دو دقيقه پاياني پخت كباب، با قلممو روي آنها بماليد. اين كار علاوه بر اينكه طعم و ظاهر كباب را بهتر مي كند، باعث ميشود آنها خشك نشوند.
كباب قفقازي را پس از آماده شدن با برنج يا نان و گوجه كبابي سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب: